Fotobewerking – MyMoza (Windows)

MyMoza fotomozaiek logo

Met MyMoza kan je jouw eigen foto’s op een originele manier laten afdrukken
In drie simpele stappen maak je zelf een unieke fotomozaïek of zet je jouw foto’s in een fotocollage. Ook kan je een foto een speciaal foto-effect geven. Zo leg je leuke herinneringen op een creatieve manier vast of geef je vrienden en familie een origineel cadeau!

MyMoza ontwikkelt haar eigen software
De software van MyMoza is uniek in haar soort en is met veel zorg ontwikkeld. MyMoza streeft naar een hoogwaardige gebruiksvriendelijkheid van de software en biedt dan ook uitgebreide ‘facts’-pagina’s welke samen met de ‘help’-functie in het programma als handleiding dienen.

De software van MyMoza is gratis
Het gebruik van de software van MyMoza is gratis. Je kan de software gratis downloaden.

MyMoza biedt de volgende producten aan: fotomozaïek, fotocollage en foto-effect
Deze producten kun je zelf in drie simpele stappen maken van jouw eigen foto’s. Je maakt zelf één grote fotomozaïek die opgebouwd is uit honderden kleine foto’s of een fotocollage waar je je foto’s op verschillende manieren kan oriënteren. Ook kan je één foto een speciaal kleureffect geven met de foto-effectsoftware. Deze producten kunnen wij voor je afdrukken op canvas, poster of op zeildoek.

MyMoza banner

De opgeslagen bestanden met dit programma, kun je vinden op deze locatie:

c:\Users\[USER]\AppData\Local\MyMoza\MyMoza\data\Fotomozaïek\[NAAM].moz

Dit bestand bevat 2 JPEG headers (zoek op JFIF (ascii)), het hernoemen naar JPG laat alleen de 1 header zien, en dat is de thumb!
Er kan een programma geschreven worden om evt de 1 header eruit te slopen, zodat je wel het volledige “grote” bestand kan openen!