Printer – Canon Pixma MP110 (H12440)

canon logo

canon pixma mp110

Website

De stijlvolle, compacte en betaalbare Canon PIXMA MP110 print, scant en kopieert. Met deze betaalbare multifunctional heeft u een veelzijdige All-in-One binnen handbereik.

Kenmerken
Betaalbare All-In-One: fotoprints, scans en kopieën
Prints met fotokwaliteit – 4.800×1.200 dpi
FINE technologie: 2 pl inktdruppels met Micro-Nozzles
18 ppm in zwart/wit & 13 ppm in kleur
Stand alone kopiëren via het LCD-scherm
Scanner: 1.200 x 2.400 dpi, USB2.0 Hi-Speed interface

Meer mogelijkheden bij minder ruimte
De fraaie en gemakkelijk te installeren PIXMA MP110 combineert hoge kwaliteit fotoprints met kleurenscans en kopieën in één economisch apparaat. Het compacte, intelligente design garandeert dat u deze PIXMA zelfs op het kleinste bureau kunt plaatsen. Met de productiviteit van drie machines biedt de PIXMA MP110 aantoonbare besparingen in kosten en ruimte.

Thuis printen met de kwaliteit van een fotocentrale
De PIXMA MP110 maakt perfecte fotoprints zonder witrand. Canons FINE* printkop gebruikt minuscule Micro-Nozzles die 2 pl inktdruppels op het papier plaatsen voor een hoge printresolutie van 4.800×1.200 dpi. Met als eindresultaat natuurlijke kleuren en haarscherpe details. Voor perfecte fotoprints zonder witrand op 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en A4-formaten.
* Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering

Snel printen en kopiëren
De PIXMA MP110 print en kopieert huiswerk, brieven en documenten snel en efficiënt. U kunt printen met snelheden van 18 ppm in zwart/wit en 13 ppm in kleur. Of maak fantastische 10×15 cm fotoprints zonder witrand in slechts 58 seconden. Een ander voordeel is de snelle kopieerfunctie. Deze kunt u gebruiken zonder uw PC in te schakelen een aantrekkelijk aspect dat u bij weinig andere multifunctionals in deze prijsklasse aantreft.

Snel scannen met hoge kwaliteit
Een Contact Image Sensor (CIS) scant uw afbeeldingen met een resolutie van 1.200 x 2.400 dpi en een kleurdiepte van 48-/24-bits om de details en kleuren optimaal vast te leggen. Het scannen gaat snel, ook bij hoge resolutie foto’s. Een USB2.0 Hi-Speed interface zorgt voor snelle gegevensoverdracht van uw PIXMA naar de PC.

Echt gebruiksvriendelijk
Uw PIXMA multifunctional is eenvoudig te installeren en moeiteloos door iedereen te gebruiken. Het printen, scannen en kopiëren gaat gemakkelijk en de meegeleverde software voegt daar plezier en efficiency aan toe. Met Easy-WebPrint maakt u met één druk op de knop en zonder beeldverlies snel een print van webpagina’s. En Easy-PhotoPrint assisteert bij het printen van foto’s zodat u altijd een perfect resultaat heeft.

Software

My Printer
Omschrijving:
Met dit bestand kunt u gemakkelijk instellingen, zoals de papierbron, wijzigen. Daarnaast biedt dit informatie over hoe u problemen, zoals inktvlekken, oplost.

Voorzorgsmaatregel:
De functie [Er zijn meerdere exemplaren van stuurprogramma’s (pictogrammen) voor dezelfde printer gedetecteerd] in [Printerdiagnose en -herstel] kan niet worden uitgevoerd in de Windows 7/8 -omgeving vanwege het besturingssysteem.

Compatibiliteit:
Besturingssyste(e)m(en): Windows 8, Windows 8 (x64), Windows 7, Windows 7 (x64), Windows Vista, Windows Vista (x64), Windows XP
Ta(a)l(en): English, Français, Español, Italiano, Deutsch, Nederlands, Русский, Čeština, Polski, 日本語, 简体中文

Systeem eisen:
Windows 8(32bit)
Windows 8(64bit)
Windows 7(32bit)
WIndows 7(64bit)
Windows Vista(32bit)
WIndows Vista(64bit)
Windows XP SP2 of hoger